iGene: gelukkiger leven door de kennis van je genen

Met een persoonlijk iGene Paspoort krijg je praktische informatie voor een gezonder en gelukkiger leven, gebaseerd op je eigen DNA-profiel.

vrijblijvende pre-order

Plaats nu een pre-order en ontvang een
kortingscode t.w.v. € 50.
Een pre-order verplicht je tot niets.

iGene Paspoort

Betrouwbaar

Betrouwbare informatie
over je DNA

Praktisch

Adviezen waar je ook
echt wat mee doet

Veilig

Je privacy
volledig gegarandeerd

iGene Paspoort: inzicht in je genen

Het iGene Paspoort is een persoonlijk overzicht van aandoeningen waar jij een verlaagde of juist verhoogde genetische kans op hebt, voorzien van een leefstijladvies op basis van jouw DNA-profiel.

Hierdoor heb je aan de ene kant het prettige gevoel dat je je niet meer onnodig druk hoeft te maken over bepaalde aandoeningen. Terwijl je aan de andere kant weet waarop je juist wél alert moet zijn.

Daarnaast vind je in jouw iGene Paspoort informatie over persoonlijke kenmerken waarbij genetische aanleg een rol speelt, zoals de kleur van je ogen, jouw aanleg voor duursporten of je gevoeligheid voor alcohol.

Berichtenservice: elke week een persoonlijk bericht

Via de iGene berichtenservice ontvang je persoonlijk leefstijladvies. Handige tips, lekkere recepten, leuke weetjes... Elke week krijg je een bericht waar jij je voordeel mee kunt doen. We helpen je daarmee op een makkelijke manier je eet- en leefgewoonten te optimaliseren.

De berichtenservice is de eerste 2 jaar gratis. Als je de berichten wilt blijven ontvangen kun je daarna een abonnement nemen.

"Hartstikke handig, elke week zo'n berichtje dat me helpt lekkerder te leven."

De kennis van je eigen genen kan op verschillende manieren bijdragen aan een gelukkiger leven. Hoe iGene hierbij helpt kunnen we het beste illustreren aan de hand van enkele concrete voorbeelden…

 

 

1. Geen onnodige zorgen meer

Stel: Alzheimer komt veel voor in jouw familie. Uit jouw DNA blijkt echter dat jij er, op basis van wat de wetenschap hier nu over weet, GEEN verhoogde genetische aanleg voor hebt. Daarmee is nog niet uitgesloten dat je het helemaal nooit zult krijgen, maar het is natuurlijk wel een geruststellend idee.

2. Zelf aandoeningen helpen voorkomen

Stel: uit jouw DNA blijkt dat je een sterk verhoogde kans hebt op de ziekte van Parkinson. Er zijn echter factoren bekend die de kans op Parkinson mogelijk verkleinen. Die informatie delen we met je via jouw iGene Paspoort, zodat je daar zelf iets mee kunt doen. Daarmee is niet uitgesloten dat je nooit Parkinson zult krijgen, maar je kunt wel actief bijdragen aan de mogelijke preventie ervan. 

3. 'Als ik dat had geweten...'

Blijkt uit jouw DNA dat je een sterk verhoogde kans hebt op darmkanker? In dat geval ontvang je via de iGene berichtenservice af en toe een reminder om je hierop te laten controleren. Want bij tijdige opsporing is deze ziekte vaak nog goed te behandelen.

 

4. Sneller het juiste medicijn

Voor veel aandoeningen zijn meerdere medicijnen voorhanden, met verschillende werkzame stoffen. Blijkt uit jouw DNA dat jouw lichaam waarschijnlijk beter reageert op de ene dan op de andere werkzame stof? Dan melden we dat. Door deze informatie te delen met je huisarts, vergroot je de kans dat deze sneller de juiste medicijnen en dosering voor jou kan selecteren.

lekkere_dingen

5. Lekkere dingen niet hoeven laten

In het algemeen geldt dat vet eten slecht is voor de gezondheid. Maar er is ook een groep mensen voor wie vet eten juist goed is. Als uit jouw DNA blijkt dat dit het geval is, dan is dat wel zo prettig om te weten, toch?

  

 

Plaats nú je pre-order en ontvang € 50 korting

De Nederlandse versie van onze app komt eind 2015 beschikbaar. Als je deze week een pre-order plaatst, dan ontvang je een kortingscode t.w.v. € 50. Daarmee betaal je straks slechts € 149 voor jouw iGene Paspoort (normaal € 199). Een pre-order is gratis en verplicht je tot niets. 

 

vrijblijvende pre-order

Download de app

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

© Copyright 2016 - iGene | Disclaimer
Deze website is ontwikkeld door AGN